Tako je nastao ovaj kolač na slici:
U sredini je krema od pudinga od vanilije i mljevenih "Petit beurre" keksa.
Nekada smo kod kuće mljeli kekse ili ih drobili valjkom za tijesto, ali sada u dućanima ima za kupiti mljevenih keksa.
Izabrati puding po svojoj želji, skuhati prema uputi na ambalaži, maknuti sa vatre, usipati mljevene kekse dok se ne postigne željena gustoća kreme. I to je sve. Namazati na biskvit i staviti na hlađenje u hladnjak.
Kombinacija ima svakakvih, a okus određuje vrsta keksa (Oreo, Mc Vities Digestive, Plazma, Petit beuerre, napolitanke - voćne/ s lješnjakom/ s kavom..., )
- puding od jagode pomiješan sa keksima, preliveno preko biskvita po kojem su naslagane jagode...
- puding od maline u kombinaciji sa malinama itd..., pudinga ima stvarno raznih.
- može se u takvu kremu kada se ohladi lagano umiješati slatko vrhnje stučeno u šlag, pa krema bude laganija
Nema komentara:
Objavi komentar
Ovdje možete ostaviti svoj komentar: