Ništa jednostavnije!
Rajčicu raspoloviti poprečno kao što je označeno na slici:
Polovicu uzeti u dlan, a prerezanu stranu ribati na ribež pritiskom dlana (krupnije rupice, kao za štrudlu od jabuka - vidi sliku ispod) sve dok samo gola koža ne ostane u ruci. Nema straha da bi se porezali i za čas je velika količina paradajza spremna za zimnicu, kuhanje i slično.
Interesantno i mnogo brže nego pipavo potapanje u vruću vodu i ljuštenje kožice.
OdgovoriIzbrišiUkoli si raspoložena za igru i imaš želju za malo drugačijim upoznavanjem nego što smo to do sada mogli da činimo svrati do mene na blog i uzmi učešća u novoj blogo-igrici:) Hvala i puno pozdrava!
http://coolinarija.blogspot.com/2013/08/nove-igre-blogera.html
Hvala na pozivu, trenutno sam u velikom manjku slobodnog vremena, ali zato ću vas sigurno pratiti :)
Izbriši