Obje volimo raditi keksiće, ali samo jedna voli juhicu, pa se druga trudi napraviti najmekše gris-knedle na svijetu, samo da juha dobije prolaznu ocjenu...
Keksići su rađeni po ovom receptu: stakleni keksići
Glazura je od štaub šećera i limunovog soka uz dodatak tekuće jestive boje
Gingerbread figurice: u recept za staklene keksiće dodati kakao. Ukrašavati bijelom čokoladom otopljenom s malo ulja.
Gingerbread figurice: u recept za staklene keksiće dodati kakao. Ukrašavati bijelom čokoladom otopljenom s malo ulja.
Gris knedle za juhu radim od jednog jaja, 4 ravne žlice ulja, 8 ravnih žlica grisa i malo soli. Sve izmiješam vilicom, pokrijem i ostavim da odstoji u hladnjaku 20 minuta. Vadim malom žličicom knedle i stavljam kuhati u juhu koja ne smije jako ključati, već samo lagano kuhati. Ugasim vatru, poklopim i ostavim 20 minuta da se knedlice skroz napuhnu.
Nema komentara:
Objavi komentar
Ovdje možete ostaviti svoj komentar: